Bel mij op: 06 15 85 36 63 of mail naar fikret.saral@hometeam.nl hometeam.nl

Diensten

De diensten van Fikret Saral

Fikret Saral is al jaren actief in de bouw. Door zijn jarenlange ervaring, kan deze bouwspecialist u meer bieden dan een enkele dienst. De diensten die hij op hoog niveau kan aanbieden om u te ondersteunen in uw bouwproject, worden op deze pagina beschreven. Heeft u een expert nodig voor een of meerdere van onderstaande diensten, dan kunt u Fikret Saral hier direct voor inhuren. 

Stucwerk

Fikret Saral is een zeer ervaren stukadoor die verschillende stucwerk gerelateerde diensten aan kan bieden. Denk hierbij aan het aanbrengen van stucwerk in een nieuwe woning of in een aanbouw (behang- of sausklaar), maar ook aan het repareren van bestaand stucwerk. Bent u bijvoorbeeld aan het verbouwen en is het stucwerk kapot gegaan, dan kunt u Fikret Saral inhuren om het stucwerk te herstellen. 

Vloeren

Niet alleen muren en plafonds, maar ook vloeren worden aangepakt door Fikret Saral. U kunt bij deze vakman terecht voor het egaliseren van vloeren, maar ook voor het aanbrengen van een dek- of coatingvloer. Als ervaren stukadoor kan hij niet alleen aan muren en plafonds werken, maar ook aan de vloer van uw woning. 

Afdichting

Tot slot kunt u Fikret Saral inhuren voor diverse diensten op het gebied van afdichting. Denk hierbij aan het afdichten van een kelder, maar ook aan het behandelen van optrekkend vocht in huis. 

Heeft u meerdere klussen liggen voor deze bouwexpert? Dan kunt u Fikret Saral ook inhuren voor een combinatie van bovenstaande diensten. Wat voor dienst u ook uitbesteedt aan Fikret Saral: bij deze bouwexpert weet u altijd zeker dat deze klus op het hoogste niveau wordt uitgevoerd.

Contact